Ontwerp Studio’s

agency

Als u een hoge ontwerpgeest hebt en geïnteresseerd bent in wat nieuw is om u heen, en als u wilt werken als ontwerper, dan is een ontwerpstudio iets voor u. Ontwerpstudio’s worden gebruikt om te delen en samen te werken. Het werk van ontwerpstudio’s omvat “NBés” (open-voor-alle-personeelsbijeenkomsten), “ASS” (vragen, antwoorden, schrijven) en “Developers” (nauw samenwerken met ingenieurs en computerspecialisten).

Hoewel de technologie op haar hoogtepunt begint af te vlakken ten opzichte van het hoogtepunt van slechts enkele jaren geleden, staat er nog meer te gebeuren. Ontwerpstudio’s zijn de plaatsen waar bedrijven, regeringen en andere entiteiten samenkomen om “out of the box” te denken. Door briljante geesten als kunstenaars de kans te geven intuïtief te werken in een ruimte waar creativiteit en geanalyseerde wegen elkaar kunnen porren in een poging ideeën vooruit te helpen. Ontwerpstudio’s zijn een spelbreker voor deze groepen.

Vandaag heeft het een weerklank die niet echt bestaat buiten de kindertijd. Kinderen ruilen niet langer alleen met hun klasgenoten, ze zijn nu ook ultra-verbonden met hun online maatjes. Kinderen hebben toegang tot ontelbare videospelletjes, spelletjes kunnen je nu zelfs het woord “mottanks” leren. Ze komen onvoorbereid in de problemen.

In de Spontaniety Expo kunt u een schijnbaar eindeloze stroom van makelaars, gadgets, accessoires, gereedschap en andere snuisterijen met logo’s van verschillende producten bekijken. Er is misschien een enkele “wow” die je uit die ervaring kunt meenemen. Kijk naar deze producten voor bedrijven die de mentaliteit beheersen. Kijk wat voor soort cultuur ze creëren, en wat de mentaliteit is van de werknemers. Er is een overvloed aan “goede” bedrijven die nu pas de aantrekkingskracht beginnen in te zien van een unieke dresscode of werkomgeving. Kijk eens goed naar hun cultuur en resultaten om te zien of je hun honger naar groei kunt zien. Beoordeel voor uzelf of u deel uitmaakt van het team van creatieve denkers. Is het een “verbreed je focus”-cultuur of is het een cultuur van “stijven en nieuwe ideeën in toom houden”?

Het uitgangspunt van ontwerpstudio’s is het bieden van een gemeenschappelijke taal en een proces om binnen te werken. Dit houdt vaak in dat de deelnemers nog meer vrijheid krijgen om vrij te denken en een verscheidenheid aan benaderingen toe te passen. Een afgesloten ruimte heeft zijn eigen regels die het heeft geformuleerd door jaren van praktijk in het ontwerpen voor verschillende soorten klanten. Ontwerpstudio’s in een universitaire setting worden vaak gekenmerkt door een overvloed aan selecties en het ene modelleert het andere. Dit kan storend zijn, omdat je veel moet investeren om vrijheid voor je eigen creativiteit mogelijk te maken.

Een ontwerpstudio is een geweldige plaats voor conferenties en marketingworkshops. Het zijn ook proef- en succesmodellen voor het zakendoen. Als u nieuwsgierig bent of uw opleiding wilt voortzetten, probeer dan een paar van deze ontwerpstudio’s uit om te zien of ze de juiste omgeving zijn voor uw idealen. Ik kan u garanderen dat u aangenaam verrast zult zijn.

Lees meer:

Grafisch vormgever Eindhoven 

Branding agency 

Grafisch ontwerper Den Bosch 

This entry was posted in marketing. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.