Kunt u uw telefoon laten repareren?

Telefoon repareren Roosendaal

Kun je je telefoon laten repareren?

Deze vraag werd oorspronkelijk gesteld door een student van de Universiteit van Suffolk. Hij verklaarde dat hij een HTC HD2 had waarop hij gesprekken voerde en ontving. Hij zei dat als hij een oproep ontving terwijl hij de HD2 gebruikte, hij niet in staat was om te bellen. Hij legde uit dat de camera van de telefoon zo vaak wordt geüpdatet, dat het niet ongebruikelijk was dat hij op één dag meerdere updates ontving. Dit is de reden waarom hij niet kon bellen.

Toen de HTC HD2 op het toneel verscheen, was het duidelijk dat dit probleem was opgelost. Het ging om een gloednieuwe technologie en bij de eerdere versies was dezelfde camera met vergelijkbare functies aanwezig. Dus dacht iedereen natuurlijk dat dit een nieuwe technologie was en dus getest moest worden. De fabrikant moest een beslissing nemen. Ze konden de mensen intern op de hoogte brengen van deze technologie of ze konden het opnemen tegen Apple – de voorvechter van de consument – die hen op hun tekortkoming zou wijzen.

Dus, wat is precies een aanklacht? De in het artikel genoemde tenlastelegging “is in de meeste gevallen niet van toepassing” en moet uiteraard als een afzonderlijke tenlastelegging worden vermeld.

Goedgekeurde RAM voor iPhone 4.

Het is waar dat de iPhone 4 de aanwezigheid van goedgekeurd RAM aankondigt wanneer u naar Instellingen > Algemeen > Stroomverbruik gaat. Maar, dit is geen harde reboot. De software is in staat om te controleren of de telefoon meer of minder RAM heeft en gaat verder met het reboot proces. Als het niet klaagt dat er geen RAM-geheugen is, zou Apple waarschijnlijk zeggen dat de telefoon extreem licht op de batterij is, omdat het zeer verrassend zou zijn als de batterij snel leeg is. Let dus goed op de meldingen over de gezondheid van de batterij.

Oplossingen

Dus, ben je nog in leven als je het volgende leest? Ik leef nog, maar ik was bang dat ik je nu zou verliezen. Dus ik zal de vraag toch beantwoorden.

Zolang u de risicobeoordeling uitvoert, is er niet echt reden tot paniek. Er zijn dingen die u kunt doen om te voorkomen dat dit gebeurt. Het zal u helpen proactiever te zijn en u bewust te zijn van de gezondheid van uw telefoon. Deze zijn:

– operator-instellingen voor Bluetooth en WiFi-verbinding- instellingen voor meerdere messaging clients- instellingen voor Niet storen, altijd uitgeschakeld- instellingen voor zaklamp, volume & helderheidBedien uw meldingen en dergelijke. Deze zijn allemaal te vinden in het Control Center. Er is ook een Always-functie, waarmee je het toestel in principe kunt uitschakelen en een paar seconden kunt wachten als je het niet gebruikt. Voor mensen die willen dat hun telefoon vindbaar is, is deze functie erg handig.

Beheer uw toepassingen.

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om dit te voorkomen. In principe komt het erop neer dat je je applicaties up-to-date houdt. Mijn smartphone heeft bijvoorbeeld om de paar dagen een update. Als ik de mijne al een tijdje niet heb geüpdatet, krijg ik gelijk telefoontjes. Wat je ook kunt doen is het aantal geïnstalleerde applicaties op je telefoon beperken. Natuurlijk is het geen eerlijke manier om het updaten van applicaties helemaal te vermijden, maar je kunt wel beperken hoeveel je er laat installeren. Het is niet ideaal om een hele lijst te hebben van alles wat geïnstalleerd is, maar het is goed om het merendeel ervan te kunnen selecteren.

Beheer uw achtergrondtaken.

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om achtergrondtaken te vermijden. Als er bijvoorbeeld 3 of 4 taken in het taakvak draaien, wordt uw computer trager en wordt uw werkstroom verstoord. U kunt uw takenlijst ook in mappen organiseren. U kunt ze ook uitschakelen in de taakbalk van de computer, hoewel sommige antivirusprogramma’s dat nog steeds niet doen.

Schoon schijffouten op uw computer op met behulp van een registry cleaner.

Problemen met het computerregister veroorzaken fouten die uw computer uiteindelijk vertragen. Het gebruik van een registry cleaner lost deze problemen vaak op. Vaak, als u uw computer voor een lange tijd gebruikt, zal het register veel fouten accumuleren, wat de levensduur zal verkorten. Het register, dat deel uitmaakt van de manier waarop programma’s aan uw computer worden toegewezen, opgeslagen en verplaatst, kan een belangrijke oorzaak zijn van computerprestaties en opstartproblemen.

Het is essentieel om regelmatig het register van uw computer op te schonen om er zeker van te zijn dat uw computer goed werkt. Problemen met het register ontstaan gewoonlijk als gevolg van onjuiste installatie van programma’s, onjuist afsluiten, MSDN Disc 1640. Het is ook mogelijk dat bepaalde soorten bestanden de levensduur van de computer verlengen.

Hoe gebruik je eenRegistry cleaner:

1. Klik op de start knop, en ga dan verder met het selecteren van Configuratiescherm.

2. Klik in het configuratiescherm op “Programma’s toevoegen/verwijderen”.

3. Selecteer de programma’s die u wilt verwijderen.

4. Maar zorg ervoor dat je noteert welke programma’s verwijderd worden, want eens je het gemarkeerd hebt als verwijderd.

Lees meer

Website laten maken 

This entry was posted in Ict. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.