HTML HTML – De grondbeginselen

html

De grondbeginselen van HTML

HTML staat voor Hyper Text Markup Language en beschrijft de structuur van Webdesign.

Hieronder volgt een korte inleiding tot een aantal Hyper Text Markup Language tags die je moet kennen als je je website gaat aanpassen. Meer informatie over elke tag zal op de volgende pagina’s worden gegeven:

Inleiding

SPATIE is de meest voor de hand liggende plaats om HTML op te slaan, en een van de gemakkelijkste om te gebruiken. HTML slaat de gegevens op, terwijl de spaties worden gebruikt om elementen van elkaar te scheiden. Je zult zien dat standaard HTML tags een spatie hebben die respectievelijk boven en onder in het document staan.

LINK – Dit is een van de moeilijkste om te gebruiken, zelfs voor de meest web onderlegde gebruiker. De URL (Uniform Resource Locator) is de plaats waar de link zich bevindt. Afhankelijk van de plaats van de link, zal de link gebruikers naar verschillende pagina’s leiden, of gebruikers naar de interne site map sturen. Deze URL’s worden weergegeven in de statusbalk van de browser. U vindt een URL in de afsluitende tag, ook bekend als de begin tag. Op elke webpagina zie je een eind-tag.

INPUT – Is de taal die de browser daadwerkelijk instructies geeft. In HTML wordt de invoer weergegeven als een heel blok tekst. De input-tag is wat grafische programma’s en andere software gebruiken om afbeeldingen aan je websites toe te voegen. Wanneer u uw website maakt, moet u de site bekijken met een tekstweergave om te zien waar uw tekst komt te staan.

Kinderen – Deze tag wordt alleen gebruikt als je website maar één kind kinderen heeft (alleen algemene tekst gebied). De rest van je site zal in HTML zijn.

ements – Staan elders op je webpagina. Ze zijn onderwerpspecifiek. Deze tag wordt als element gebruikt als je invoer als child buiten het vak met grenzen ligt.

BELEEFBAARHEDEN – Zijn items waarop geklikt kan worden.

OPTIMALISATIE – Is de technologie die wordt gebruikt om informatie te verstrekken. Als er informatie wordt ontvangen, wordt die hier behandeld.

Hyper Tekst Markup taal

HTML-tags zijn in feite een andere taal dan Hyper Text Markup Language. Het zijn gewoon talen die los staan van HTML. Hyper Text Markup Language is de taal die browsers spreken. HTML is de taal die computers (denk: je computer) spreken, net als alle andere software. Er zijn echter extra onderdelen aan HTML die standaard zijn voor alle computers (zoals galerij).

Titel

Omvat karakters en is een zeer belangrijke term in HTML. De title-tag, is een klein deel van de tekst. Het is de hoofdtekst die wordt weergegeven in zoekresultaten en navigatie. Om ervoor te zorgen dat je pagina wordt opgemerkt, moet je dus niet vergeten om een titel aan het begin van je document te zetten. Voeg vervolgens enkele trefwoorden toe aan uw titel. Dit zal u helpen om uw site gevonden te krijgen binnen zoekmachines.

Beschrijving van koppen

Deze tag wordt ook gebruikt om een zeer belangrijke reden. Door een titel aan het begin van elke kop te plaatsen en een beschrijving te gebruiken, kunnen zoekmachines de zin oppikken die u gebruikt. Zij zullen dan een korte samenvatting tonen aan diegenen die de term invoeren die u gebruikt.

URL

URLs zijn vergelijkbaar met titels, maar ook vergelijkbaar met uw titel. Dus als je een titel voor je webpagina hebt, zul je die titels moeten aanpassen. De URL in HTML lijkt veel op de titel met als belangrijkste verschil dat ze niet worden weergegeven in de paginaresultaten. Ze zijn wel zichtbaar voor het publiek en worden getoond in de statusbalk van je browser. Het is normaal gesproken geen goed idee om uw website te maken en gewoon een webadres te hebben dat een direct synoniem is voor uw titel. U zult de termen in afzonderlijke verklaringen moeten gebruiken. Bijvoorbeeld, familyaccounts dot com of permanentinstruments dot com (meestal is dat de tweede versie)

itolations

Als u vindt dat een term beter niet kort is en niet in één zin thuishoort, gebruik dan cursief. Het zal alleen worden opgemerkt door netgebruikers die op zoek zijn naar de informatie waarover u schrijft.

Multilijsten

Responsieve blokken tekst die het beste zijn om uw meest kritische trefwoorden te plaatsen. Een manier om dit te doen is om blokken java script te maken. voer dan de informatie na elkaar in.

Voorbeeld:

[http://www.acommercenetwork.com/shop/products.html]

[http://www.acomnanseunshine.com/site/acenterprise/product.php?products]

[http://www.pLINX verwelkomde shun));

Distributie Beleid

Dit is een must voor uw website. Als u een deel van uw product beschikbaar wilt maken in andere landen, gebruik dan een Restricted certificaat.

 

This entry was posted in marketing. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.