Hoe repareer ik een mobiele telefoon?

Iphone reparatie Nijmegen

 

 

 

 

Wij zitten al jaren in de mobiele telefonie en klanten vertellen ons vaak dat het een droom is om een mobiele telefoon te kunnen repareren en we vrezen de dag dat we het moeten doen, maar af en toe gebeurt het. Ik weet van een geval waarbij de telefoon van een klant spuuglelijk het scherm van zij iPhone scheurde en hij massaal naar batterijen moest zoeken om een vervangend scherm te krijgen. We werden erbij geroepen en de klant legde uit dat hij een aantal nummers wilde bellen en dat het scherm gewoon aangezet moest worden. We brachten de Galaxy S3 naar de winkel waar ze de juiste hardware hadden om een vervangend scherm in te bouwen (een microchip, LCD en aanraakgevoelig). Van daaruit lieten we de klant de werkafdruk en zijn telefoon zien, vervolgens belden we de nummers en demonstreerden de werking. De klant was erg onder de indruk en zei dat hij geen idee had hoe ingewikkeld het moest zijn en dat het waarschijnlijk meer met zijn behoeften te maken had dan hij zich realiseerde.

Dit is precies hoe ons geautomatiseerd systeem werkt. De computer heeft een minimale hoeveelheid software om een visuele demonstratie te geven van de belangrijkste functies van de mobiele telefoon. Aangezien ons systeem voortdurend de software van uw telefoon bijwerkt, is er nooit een moment dat u naar de telefoon moet gaan. Onze bedrijven keren geplande bezoeken aan het mobiele telefoon lab om, waar wij de laatste software tevoorschijn halen en u laten zien wat u moet weten en wat u niet hoeft te weten. De arbeidskosten hiervan zijn zeer laag en u kunt bijna alle informatie krijgen die u nodig hebt, zodat u de service kunt vergeten en u alleen maar zorgen hoeft te maken over uw belangrijke telefoontjes zonder onze dure “fix” vergoeding.

Stel je voor dat je bij de voetbaltraining van je kind bent en je kunt geen telefoontje aannemen. Je weet niet of ze moeten trainen, de telefoon gaat en het is een belangrijk telefoontje van je baas.

lees meer:

This entry was posted in Ict. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.