Hoe kom ik van mijn draadloos af

T-con

 

 

 

 

 

veelgestelde vragen over Tconce modules en wat nodig is om ze te bedienen.

V: Hoe werken ze?

A: Een T-conce module weet gewoon wat hij moet doen. Het is zelfs beter dan wanneer het zich niet van zijn taak bewust zou zijn. Het beste aspect van een T-conce module is dat hij uiterst draagbaar is. Als hij naar een andere ruimte zou worden verplaatst dan waar hij wordt gebruikt, zou dat geen enkel probleem opleveren. De bedrijfskosten zijn zeer laag en een van de hoogtepunten is de kortsluitingstoepassing. Een ander aspect dat waardevol blijkt te zijn, is dat hij kan worden gebruikt om een paar computers van stroom te voorzien.

V: Zijn ze in de handel verkrijgbaar?

A: Ja, dat zijn ze. Afgezien van toonaangevende merken zoals Ainol, Bcl, buildersIUS, Drucorders en dergelijke, zijn er vele andere T-drivers fabrikanten die zich op deze markt begeven, op zoek naar fusie en het beste van het beste te verwerven. T-drivers zijn zeer gemakkelijk te vervangen en de hoeveelheid beschikbare informatie is groot, waardoor het perfect is voor iedereen die niet veel tijd wil besteden aan het uitzoeken hoe het te gebruiken.

V: Hoe vervang je een T-driver?

A: T-drivers kunnen zelfs worden vervangen door kleine laptop-cams, aangezien zij dezelfde moeiteloosheid hebben als een laptop. Het eerste wat u moet doen is alles opnemen wat u doet met de T-driver in uw systeem. Een ding om te overwegen is dat veel van de T-drivers die bij laptops worden geleverd niet compatibel zijn met computers die gebruik maken van de USB 2.0 of de FireWire aansluitingen. Als u het T-stuurprogramma wilt gebruiken met een computer die de USB 2.0-aansluitingen niet ondersteunt, moet u op zoek naar een ander stuurprogramma. Een compatibel T-stuurprogramma werkt niet alleen met uw laptop, maar ook met vrijwel elke draagbare computer of digitale camera.

V: Wat is de frequentie voor de transmissie van de T-drivers?

A: De transmissie van de T drivers is gewoonlijk een stuk trager dan de transmissie van andere drivers. Daarom moet u drivers vinden die bij uw moederbord, laptop of digitale camera horen en ervoor zorgen dat u dezelfde gebruikt voor al uw apparaten. De driverbedrijven blijven in de loop der tijd verschillende versies van seriële en parallelle poorten uitvinden, in een poging om de markt te laten convergeren met de gestandaardiseerde hardware.

V: Als ik deze draagbare software met mijn USB-muis gebruik, hoe kan ik er dan voor zorgen dat het LCD-scherm werkt?

A: De tachometer hardware bevindt zich meestal in de CPU en is bijna altijd verbonden met de USB. Als u de UMPC toevallig met een netwerkkabel verbindt, zal de software hoogstwaarschijnlijk sterven en moet u alles opnieuw opstarten.

V: Hoe kom ik ervan af dat iemand mijn draadloze microfoon op een onbekende plaats gebruikt?

A: Ten eerste is het niet erg moeilijk te verbergen. Ten tweede zijn er uitzendwetten, zelfs op plaatsen waar Wi-Fi-hotspots zijn. Bijvoorbeeld in openbare ruimten zoals vervoersstations, luchthavens, bibliotheken en sportscholen. Net als wifi-systemen van de overheid zijn ook deze systemen vijandig voor hackers.

V: Kan ik een wachtwoordmanager gebruiken om mijn logins en andere beveiligingsinformatie veilig te bewaren?

A: Om het risico dat een hacker zich toegang verschaft tot uw informatie aanzienlijk te verminderen, kunt u een password manager gebruiken. Dit houdt in dat je je logingegevens op een veilige plaats bewaart, weg van nieuwsgierige ogen. Typisch, zal een wachtwoordmanager een server hebben die al uw login’s controleert en u login’s met één klik kan geven. Dit houdt uw informatie veilig en beschermd en uit de handen van hackers, die het graag in handen zouden krijgen. Er zijn veel password management tools die gebruikt kunnen worden, sommige werken zelfs met je smartphone.

V: Moet ik wachten tot ik een nieuwe computer koop of op zoek gaan naar een nieuwe?

A: Dat hangt af van uw behoeften. Door een gebruikte computer te kopen, kunt u misschienRandom Access Memory (RAM)-geheugen kopen. Als u hetzelfde besturingssysteem blijft gebruiken, terwijl u wacht op een upgrade van uw computer, kunt u misschien de levensduur van uw computer verlengen.

V: Wat moet ik doen als mijn computer niet werkt?

A: Controleer eerst het volgende:

* Steek de stekker van de computer niet rechtstreeks in het stopcontact, want hij moet uitgeschakeld zijn, of kijk of u hem nog via een stopcontact kunt bereiken. Houd eerst de aan/uit-knop op de CPU stevig ingedrukt, want na een paar seconden zou de computer moeten aanslaan.

* Controleer alle draden en zorg ervoor dat het is aangesloten op de juiste voeding en stopcontact, als het een laptop probeer het aansluiten op een AC-adapter voor een gevoed, en de voeding van uw laptop. Op een desktop controleer de voeding, de batterij, alle batterijen, de voeding ofbles.

lees meer:

This entry was posted in Ict. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.