Hoe gebruik je een Spy Camera

Verborgen camera kopen

Het meest gebruikelijke gebruik van een spy camera is voor huisbeveiliging. Er zijn zelfs verborgen camera’s die u kunt gebruiken voor meer triviale doeleinden, zoals “rijkdom” of “voor sport”.

Voordat u op zoek gaat naar goedkope verborgen camera’s, moet u eerst bepalen wat u wilt en wat u nodig hebt. U moet het doel en nog belangrijker de functie kennen. De verborgen spy camera is alleen de moeite waard als u hem zult gebruiken. Als u geïnteresseerd bent in een spy camera om louter esthetische of elektronische redenen, dan zult u teleurgesteld zijn.

Er zijn zo veel soorten verborgen spioncamera’s. Ze kunnen draadloos of bedraad zijn. Ze kunnen gecoat zijn in kleur of zwart-wit. Hun frequenties kunnen overal van 220 tot 450 MHz zijn. Een spionagecamera gebruikt een timeslot om het videosignaal uit te zenden. Dit is anders dan het radiosignaal dat door andere beveiligingscamera’s wordt gebruikt. Veel elektronica, zoals rookmelders en vochtalarmen, kunnen een signaal opnemen.

Verborgen spionage camera’s hebben verschillende manieren om het signaal op te nemen. Een bedrade camera zendt zijn signaal in de vorm van een gepulseerde straal. Een draadloze camera zendt zijn signaal in de vorm van digitaal licht. Beide manieren hebben dus voor- en nadelen. Hoewel een spionagecamera zijn signaal in de vorm van licht uitzendt, registreert hij toch beelden.

De volgende vraag is hoe lang het signaal er over doet om bij de ontvanger te komen. Dit is waar zelfs de experts zich in de nesten werken. De tijd die het signaal nodig heeft om bij de ontvanger te komen, staat bekend als de signaalsterkte. Als de signaalsterkte zwak is, duurt het even voordat de camera een duidelijk beeld krijgt.

Zodra je de signaalsterkte hebt bepaald, is het tijd om de ontvanger te vragen het beeld op te nemen. Je kunt dit doen door op de opnameknop te drukken of je kunt het doen door op de View knop te drukken terwijl je door de zoeker kijkt, maar dan heb je geen mogelijkheid om te zien wat er verder gebeurt dan dat punt. U kunt de View-knop ook loslaten en dan wordt alles op het LCD-scherm getoond. Dit is de methode die de voorkeur geniet bij weinig licht.

De andere optie is de timer te gebruiken om de camera met de door u gewenste intervallen te laten opnemen. U kunt de timer zo instellen dat u dertig seconden lang de beelden één keer wilt zien en vijftig seconden lang de beelden twee keer wilt zien.

Het maken van foto’s is eenvoudig omdat de camera het beeld naar de ontvanger stuurt in de tijd die het kost om tussen uw twee sensoren te passeren. Het beeld dat u maakt, wordt opgeslagen op een intern massageheugen, zodat het niet opnieuw hoeft te worden gedownload. Als u het beeld echter wilt afdrukken, zult u het moeten kopiëren voordat u het afdrukt.

De maximale resolutie voor een foto die u maakt is 12800×8000 pixels. De foto wordt vastgelegd als een afbeelding in grijstinten. De resolutie van de camera is veel minder dan wat je op papier krijgt, maar de beelden zijn zeer indrukwekkend.

Het type en de resolutie van de sensor zijn belangrijk. Als u bijvoorbeeld nachtzicht op uw camera wilt gebruiken, hebt u een digitale spiegelreflexcamera of een mini-condensatormodel nodig. Andere opties zijn cams die werken via het infraroodsysteem, thermische beeldvorming, en beeldtechnieken zoals optisch, latex, en fluorescerend.

Het type zoom dat u nodig hebt is belangrijk. Met de 5×1 of 10×1 zoom kunt u een grote foto nemen en deze vervolgens verkleinen tot een kleinere foto. Dit is vooral handig als u een camera met beeldstabilisatie gebruikt.

Sommige modellen hebben ook continu-opnamen. Deze opnamestand is beschikbaar op veel modellen, waaronder de D700 en D3. U kunt zo lang als u wilt continu fotograferen zonder dat u de camera handmatig hoeft te stoppen. De D750 is een goed voorbeeld van een camera die het gemakkelijk maakt om in de continu-modus te fotograferen met zeer weinig inspanning van uw kant.

Bovendien kunnen veel van de lenzen die u kunt kopen, worden gebruikt voor nachtzicht. De beschikbare soorten lenzen zijn onder meer de Fleury 38 Low Dispersion objectieflens, de Fleury 63×45 objectieflens, de Zeiss Vario-Sonnar T*2 15×50, en andere. U zult merken dat u met de aankoop van deze lenzen betere resultaten zult krijgen dan bij de gemiddelde generieke winkelier.

Zodra u online hebt gewinkeld, zult u prijzen willen vergelijken. Er zijn een heleboel plaatsen waar u kunt winkelen op het internet om prijzen te vergelijken. U kunt algemene prijzen krijgen door de algemene zoekterm voor de termiet in te typen. U kunt ook zoeken naar specifieke merknamen door het intypen van de juiste zoekterm. U kunt ook de vergelijkingszoekmachine van shopping.com gebruiken om de prijzen rechtstreeks bij de aanbieders te vergelijken.

 

lees meer

bluetooth

This entry was posted in Ict. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.