Hoe een telefoon te repareren is ?

Telefoon reparatie winkel Bergen op Zoom

Een virus is een veel voorkomend probleem bij telefoon die vaak worden gebruikt voor internet of e-mail. Een virus is een stukje kwaadaardigheid dat de telefoon binnendringt met behulp van schadelijke programma’s zoals software die anderen uw bestanden laat lezen en andere programma’s die een criminele activiteit bevorderen.

Het gebruikt de onderstaande technieken om een computersysteem te infecteren. Het infecteert de bestanden op de harde schijf en de harde kopie van een telefoon op het internet. Wanneer deze bestanden beschadigd of onleesbaar worden, begint het te interfereren in de normale werking van een telefoon. Het kan corrumperen of zelfs verwijderen van bestanden die gerelateerd zijn aan de veiligheid of de software van een telefoon.

De werking van dit virus is nauw verwant met de satanische bloem van de Chinese geneeskunde Tang. Het staat bekend als het middel dat ziekte bij de mens veroorzaakt. De Aziatische traditionele geneeskunde heeft dit concept gebruikt om ziekten te genezen, de gezondheid te handhaven en een lang leven te bereiken.

Dit virus kan worden verwijderd van de telefoon met een paar tools waaronder spyware removal tools en reparatie tools. Deze hulpprogramma’s kunnen de telefoon scannen op virussen en alle schadelijke dingen die erop worden aangetroffen verwijderen of wissen.

Mensen die virussen op hun telefoons krijgen zijn meestal computerexperts die goed op de hoogte zijn van de reparatiegereedschappen en reparatietechnieken. Spam scrapers zijn de gereedschappen of apparatuur die worden gebruikt voor het verwijderen van onnodige e-mails en ongewenste junk mails. Het wordt ook gebruikt voor het opschonen van berichten, kijkgeschiedenis en browsegeschiedenis.

Als u niet beschikt over een hulpmiddel voor het opschonen van uw telefoon, kunt u gebruik maken van de pre-installatiesoftware van Microsoft die beschikbaar is als reparatiehulpmiddelen. Hier zijn de te volgen stappen:

1. Klik op de Start-knop en wijs naar Configuratiescherm.

2. Klik op Systeem en beveiliging.

3. Selecteer de Gebruikersaccount en klik of tik op De Gebruikersaccount.

4. Klik of tik op Windows gebruiken om het oude OS te vervangen.

5. Selecteer het besturingssysteem dat u wilt verwijderen en klik of tik vervolgens op Gebruiken.

6. Selecteer of kies de DVD R/W drive set en klik of tik vervolgens op Repair Drive.

7. Selecteer of kies de Network Time Service en klik of tik vervolgens op Use.

8. Selecteer of kies de Windows Time Service en klik vervolgens op of klik op Get started.

9. In de Windows Time Out remedicator kunt u een willekeurig tijdstip in de afgelopen 12 maanden kiezen dat u wilt herstellen en vervolgens klikt u op Volgende.

10. Klik op Reset de computer naar vóór de wijziging.

11. Voordat u begint met het wijzigen van de tijd, moet u ervoor zorgen dat de antivirussoftware van Microsoft Windows goed werkt.

12. Er zijn verschillende momenten waarop u wilt herstellen vanaf een eerdere datum. Klik op Volgende.

13. Klik op Volgende.

14. Als uw systeem nog steeds een tijdstip aangeeft waarop de computer naar behoren werkte, klikt u op de knop Ja. Zo niet, klik dan op Nee.

15. Wanneer u het herstelpunt hebt gekozen, klikt u op Herstellen en blijft u vervolgens een paar keer op Enter op uw toetsenbord drukken. Deze keer zullen de laatste wijzigingen die in uw systeem zijn aangebracht ongedaan worden gemaakt.

16. Nadat u de vorige wijzigingen ongedaan hebt gemaakt, gaat u naar de Start-knop en wijst u naar Bureau-accessoires en Systeemwerkset.

17. Selecteer Systeemherstel en klik dan op Volgende.

18. Selecteer uw herstelpunt en klik op Volgende.

19. Klik tenslotte op Voltooien en vervolgens op het menu Systeemherstelopties.

20. Selecteer Opnieuw opstarten om te testen en eventuele fouten op te lossen.

21. Als u klaar bent, klikt u op OK en installeert u Microsoft Windows Vista 32-bit editieDVD, DVD2, DVD-RW, CD-RW, of lege CD.

Deze methode herstelt ook uw systeem naar een eerder tijdstip toen u Windows Vista op uw computer installeerde. Om te voorkomen dat programma’s twee keer op uw systeem worden geïnstalleerd, en voor de beste resultaten, installeert u uw Microsoft Windows Vista op een aparte partitie.

22. Nadat u Microsoft Windows Vista opnieuw hebt geïnstalleerd op een afzonderlijke partitie, voert u de volgende stappen uit:

23. Verplaats brand software naar partitie 1.

24. Installeer Windows Vista als een nieuwe Microsoft Windows.

25. Start uw computer opnieuw op om het proces van het herstellen van uw computer naar een vroeger tijdstip te voltooien.

26. Herinstalleer Microsoft Windows.

27. Sluit uw systeem opnieuw aan op de stekkerdoos.

28. Met de hulp van uw systeem weer tot leven komen, klik op de Begin knop.

29. Druk op de F8 toets van uw toetsenbord.

30. Selecteer Help en ondersteuning.

31. Kies de optie waarmee u een basisprobleem kunt oplossen.

32. Klik op Wat kunnen wij voor u doen?

33. Klik op Functies en selecteer vervolgens Microsoft Word en Microsoft Word 2010 64-bit

34. Klik op de knop Start.

 

This entry was posted in Ict. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *